BETALSÄTT & KÖPVILLKOR

Beställning

Beställning av produkterna sker via nätbutiken Sustrasmycken.se. Vid beställning träffas avtal om köp först när Sustra smycken bekräftat beställningen genom ordersedel via e-post. Sustra smycken ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande. Sustra förbehåller sig för fel i information samt fel i specifikation, på samtliga i Sustras sortiment förekommande produkter. All bildinformation ska ses som illustrationer, och kan ej heller garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet. Vid eventuella felaktigheter i angivande av lagerstatus, förbehålls Sustra rätten att korrigera detta i efterhand. Detta innebär bland annat att om en produkt i Sustras sortiment har utgått eller av annan anledning inte finns att tillgå med iakttagande av rimliga ansträngningar, är Sustra ej skyldig att tillhandahålla sådan produkt oaktat att kunden beställt densamma enligt ovan.

Leveransvillkor

På Sustrasmycken.se ingår alltid moms i angivet pris. Fraktkostnad tillkommer inte vid beställning av produkter utan Sustra smycken levererar fraktfritt.
Sustra levererar produkterna i samarbete med Posten. Sustra smycken levererar till inom Sverige. Leveranstiden är normalt 1 till 2 arbetsdagar i Sverige.

Sustra smycken ansvarar för risken vid transport till kunden, d.v.s. risken för att en produkt skadas eller kommer bort under transport till kunden. Kunden står för risken vid eventuell retur till Sustra.

Priser och betalning

De priser som anges på Sustra.se är inklusive moms. Vi levererar fraktfritt så det tillkommer inga avgifter.

Kampanjerbjudanden på produkter gäller så långt lagret räcker, om inget annat anges av Sustra.

Rabattkoder kan endast användas enskilt, kan ej kombineras med varandra.

 

Betalningssäkerhet

Sustra garanterar att de betalningsalternativ som erbjuds på Sustra.se är säkra.

Payson logo

Sustra smycken garanterar att de betalningsalternativ som erbjuds på Sustrasmycken.se är säkra. Payson logo Betalning med Payson. Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se 

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Säkerhet och sekretess

All hantering av kundens uppgifter sker krypterat med högsta säkerhetsnivå. I samband med kundens registrering och beställning godkänner kunden att Sustra lagrar och använder kundens uppgifter för att fullfölja sina åtaganden gentemot kunden. Lösenord angivna av kunden sparas krypterade. Sustra dokumenterar viss kommunikation som Sustra har med kunden via telefon eller e-post, för att kunna tillhandahålla den service som kunden förväntar sig av Sustra.

Sustra kommer inte att lämna ut kundens personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har kunden rätt att få den information som företaget har registrerat. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan kunden begära att informationen ska rättas eller tas bort.


Om oss
De stora smyckestrenderna till de bästa priserna! Vi är ett expanderande företag som utökar vårat utbud varje dag! Senaste design- modesmycken, smyckesset, halsband, armband, navelpiercing, ringar, coola piercingssmycken och spännande klockor till fantastiska priser. .
Läs mer

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och de senaste erbjudandena!

Följ oss